måndag 6 september 2010

Mer tröskellåda II

Jag kunde inte låta bli att ta en sväng ut i garaget ikväll också.
Det är som att skala en lök, man tar lager för lager innan man når det friska....
Jag kapade mellanplåten på mitten och innerplåten från insidan.. Det är inte mycket kvar men tanken är att kapa ett snyggare snitt och sedan skarva på innerplåten neråt.
Sen blir det till att lappa ihop mellanplåten, skarva på A-stolpen och och och ..... bara att hålla i...

4 kommentarer:

 1. Hej,

  Om du lyckas se hur hålen på innerplåt och mellanplåt sitter så kopiera så noga du kan. Beroende på sida ska ju en kabelhärva träs den vägen plus att någon tanke fanns med avrinning nedåt. Bra med hålen är också att det blir möjligt att nå hela utrymmet på en gång när det är dags för rostskydd. Har massa med bilder på delarna om du behöver.

  Hej Hopp/ Janne

  SvaraRadera
 2. Hej Janne
  Bilder är alltid bra att ha.
  Har du skaffat något ställe att lägga ut dem på? Annars kan du skicka dem till mig på "fam2.nyberg@hotmail.com" om du vill.

  Om med "hålen" menar de präglingar som är i underkant på inner och mellanplåten så finns det "fragment" som visar var de ska vara. Jag ska se till att även mina delar får dessa präglingar så vattnet som ev kommer in kan rinna ut;-) Men jag tror inte det fungarade ens när bilen var ny...

  Kabelhärvan sitter på andra sidan och den sitter ordentligt fast. Så det gäller att vara försiktig när jag öppnar vänstersidans tröskel så att jag inte har sönder kablarna.// P1800-61

  SvaraRadera
 3. Lägg gärna ut dom på bloggen så alla kan ha nytta av bilderna p1800 64

  SvaraRadera
 4. Jäklar vad du jobbat på!!! //Johan på jobbet

  SvaraRadera